نماد سایت دلبند من

میکرونیدلینگ خانگی چیست؟ + بررسی روش انجام میکرونیدلینگ خانگی

میکرونیدلینگ

آیا تمایل دارید که با‌میکرونیدلینگ، پوستی جوان و جذاب داشته باشید؟ امروزه میکرونیدلینگ خانگی به یکی از محبوب‌ترین روش‌های جوان سازی پوست تبدیل شده است. در این مقاله به معرفی کامل روش‌میکرونیدلینگ خانگی و چگونگی استفاده از دستگاه‌میکرونیدلینگ خانگی در منزل خواهیم پرداخت.


فهرست مطالب


میکرونیدلینگ چیست؟

یکی از شیوه‌های محبوب و به‌روز در زمینه جوانسازی پوست،میکرونیدلینگ پوست می‌باشد. ابزار مورد استفاده در این روش شامل سوزن‌های بسیار ریز می‌باشند که حفره‌های بیشماری را در پوست فرد به وجود می‌آورد.

سوزن‌ها با وارد شدن به درون پوست فرد باعث افزایش سرعت گردش خون در رگ‌ها شده و در نتیجه منجر به تولید کلاژن و الاستین بیشتری در پوست می‌شوند. اگر مراقبت‌های بعد ازمیکرونیدلینگ را به درستی اجرا کنید، ماندگاری‌میکرونیدلینگ بیشتر خواهد شد.

میکرونیدلینگ خانگی چیست؟

طبق گفته پزشکان میکرونیدلینگ خانگی به اندازه کافی عمیق هستند که بتوانند نتایج خوبی را برای اشخاص ارائه دهند، اما می‌توانند با لایه ‌برداری، جذب پوست خود را بیشتر کنند. به گفته همین پزشکان، اشخاصی که برای مدت زمان ۴ تا ۶ ماهه میکرونیدلینگ خانگی را انجام دهند، حتما متوجه روند چشم‌گیر بهبود پوست خود خواهند شد. البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله هایفوتراپی چیست را بخوانید.تحقیقات حاکی از این موضوع هستند که برخی از مردم می‌توانند پس از گذشت ۲ تا ۳ جلسه‌میکرونیدلینگ با استفاده از سوزن‌هایی که ۱۵ میلی‌متر ارتفاع دارند، پوست خود را بهبود ببخشند؛ اما سوزن‌های ۱۵ میلی‌متری اغلب در مطب پزشکان استفاده می‌شوند. در منزل معمولا با سوزن های کوچکتری انجام می‌دهند.

روش انجام میکرونیدلینگ خانگی چگونه است؟

انجام جوانسازی پوست در خانه با میکرونیدلینگ خانگی و ایجاد نتایج مثبت بر روی پوست بدون پرداخت هزینه‌های گزاف جلسات درمانی، تا حدودی می‌تواند با چالش همرا باشد و خیلی. آسان نیست. با توجه به اینکه اصول اولیه میکرونیدلینگ، سوزن و فرو رفتن سوزن در پوست است، ضروری است که همواره ایمنی و رعایت نکات بهداشتی را مورد توجه قرار دهید.

اگر که شخصی بخواهد این نوع روش درمان را در خانه خود انجام دهد، باید قبل از آغاز کار، پوست خود را با دقت تمییز و نیز ضد عفونی کند، همچنین دستگاه نیدلینگ خانگی را به خوبی استریلیزه کرده تا بروز خطراتی مانند عفونت را کاهش دهد.

فردی که می‌خواهد این کار را انجام دهد باید دقت کند که فشار زیادی به دستگاه‌میکرونیدلینگ خانگی وارد نکند، چرا که امکان دارد باعث ایجاد اسکار شود. گزارشاتی مبنی بر واکنش آلرژیک به محصولات اعمال شده پس از انجام میکرونیدلینگ خانگی یا در مطب نیز ارائه شده است.

لوازم مورد نیاز برای انجام میکرونیدلینگ خانگی چیست؟

برای انجام نیدلینگ خانگی حداقل کار این است که وسایل مورد نیاز برای انجام این عمل را در اختیار داشت. و ممکن است نیاز به خرید دستگاه میکرونیدلینگ خانگی داشته باشید.

لوازم مورد نیاز شامل موارد زیر می‌باشند:

مراحل انجام میکرونیدلینگ در منزل چگونه است؟

در ادامه مطلب به مراحل بسیار ضروری انجام میکرونیدلینگ در خانه، می پردازیم. توجه به جزئیات هر مرحله بسیار حائز اهمیت می باشد. اگر مراحل میکرونیلدلینگ خانگی دقیق و درست انجام بگیرند، امکان بروز عوارض جانبی و خطرات، بسیار کمتر می شوند..البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله مراحل کاشت ابرو را بخوانید.

ضدعفونی کردن دستگاه میکرونیدلینگ خانگی قبل از انجام کار

قبل از انجام عمل میکرونیدلینگ خانگی پوست صورت، غلتک دستگاه میکرونیدلینگ در ابتدا می‌بایست که کاملا ضدعفونی شود. برای این کار بهتر است که غلتک یا رولر قبل از استفاده، ۵ الی ۱۰ دقیقه در الکل بماند.

شستن کامل صورت

صورت و یا محل هدف می‌بایست با پاک کننده‌ای ملایم به خوبی شسته شود و پس از خشک کردن پوست، ضروری است که قبل از شروع انجام کار، مقداری الکل به ارامی و مستقیما روی پوست بزنید.

شروع عمل رولینگ

بهتر است که قبل از شروع رولینگ، در ذهن خود صورت خود را به ۴ قسمت تقسیم کرده و اکیدا از ناحیه اطراف چشم خود صرف‌نظر کنید. توصیه می‌شود که کل فضای صورت را به چهار قسمت بالایی سمت چپ، سمت راست، قسمت پایینی سمت چپ و قسمت پایینی سمت راست مجزا کنید. به آرامی و به صورت همسان غلتک را دو تا سه بار در یک جهت حرکت دهید (افقی یا عمودی) و حتما پس از هربار رولر را از روی پوست بردارید.

شستن صورت پس از کار

پس از انجام کار، صورت خود را با آبی پاکیزه شست‌وشو دهید. تنها زمانی به پوست خود آب بزنید که کارتان تمام شده و سپس صورت خود را با یک حوله تمییز به خوبی خشک کنید.

ضد عفونی کردن دستگاه نیدلینگ خانگی پس از اتمام کار

بعد از اتمام کار، ابتدا رولر را با صابون ظرفشویی به خوبی بشویید. سپس غلتک را مجددا برای ۱۰ دقیقه در الکل قرار دهید، بعد از گذشت این مدت رولر را بردارید و در جای مخصوص خود قرار دهید.

به منظور اینکه غلتک را در جای خود قرار دهید خیلی صبر نکنید شما باید رولر فعلی خود را پس از ۱۰ الی ۱۵ بار استفاده تعویض کنید، در نتیجه اگر که چند بار در هفته‌میکرونیدلینگ را تکرار می‌کنید، ممکن است هر ماه احتیاج به یک رولر جدید باشید. البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله سرم ویتامین C چیست را بخوانید.

معرفی بهترین دستگاه میکرونیدلینگ خانگی

برای انجام‌میکرونیدلینگ در خانه (Home microneedling) نیازی به استفاده از دستگاه‌های بسیار پیشرفته و تخصصی نیست. هدف از میکرونیدلینگ خانگی، کسب نتایج دلخواه با استفاده از ابزارهای بسیار ساده در خانه می‌باشد. البته قیمت دستگاه‎‌میکرونیدلینگ خانگی مناسب، با کیفیت و عملکرد بالا، در کاهش ریسک و به صرفه بودن عمل میکرونیدلینگ خانگی و ترمیم پوست، تاثیر زیادی خواهد گذاشت. دستگاه‌هایی که می‌تواند این شرایط را مهیا کند، دستگاه درمارولر خانگی و دستگاه درماپن خانگی می باشند. این دو دستگاه عین سادگی، ایمن هستند و در صورت استفاده صحیح از آنها، می توانند نتایج و بازده بسیار خوبی برای شما داشته باشند.

مراقبت های بعد از میکرونیدلینگ در خانه چگونه است؟

از مهم ترین دستورالعمل هایی که بعد از انجام میکرونیدلینگ خانگی باید صورت بگیرد، می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

سخن پایانی

شما در این مقاله با میکرونیدلینگ خانگی آشنا شدید. همچنین از مراحل و روش انجام آن آگاه شدید. اگر سوال یا نظری دارید آن را در کامنت مطرح کنید تا در اسرع وقت توسط ما جواب داده شود.

سوالات متداول

برای انجام میکرو نیدلینگ خانگی، درمارولر رو انتخاب کنیم یا درماپن؟

برای انجام میکرونیدلینگ خانگی توصیه می‌شود که هر دو دستگاه درماپن و درمارولر تهیه شود .

بهترین دستگاه میکرونیدلینگ خانگی که ارزان هم باشد، درماپن است یا درمارولر؟

هر دو دستگاه میکرونیدلینگ درماپن و درمارولر مقرون به صرفه هستند، اما در کل درمارولر ارزان‌تر می‌باشد.

خروج از نسخه موبایل