راهنما خرید لوازم خانه

راهنمای خرید قهوه ساز و اسپرسوساز خانگی + نکات کلیدی اسپرسو ساز و قهوه ساز ها

قهوه ساز و اسپرسوساز خانگی
145بازدید

شاید قهوه همان نوشیدنی سحرآمیزی باشد که برای از تن به در کردن خستگی یک روز کاری به آن نیاز دارید. این نوشیدنی با عطر و بوی ناب خود هر روز مهمان فنجان‌های افراد زیادی در دنیا است. اگر تا به امروز نوشیدنی صبحگاهی شما چیزی به جز قهوه بوده و این بهانه را داشته‌اید که نمی‌توانید از عهده دم کردن قهوه بربیایید با راهنمای خرید قهوه ساز همراه باشید. ما در این مقاله ضمن معرفی دستگاه قهوه ساز، به کاربردهای مختلف، برندهای مطرح و اجزای دستگاه قهوه ساز خواهیم پرداخت تا آگاهانه خریدی مطلوب و دلچسب داشته باشید.


فهرست مطالب


معرفی قسمت‌های مختلف دستگاه در راهنمای خرید قهوه ساز

به طور کلی، دستگاه قهوه ساز قسمت‌های مختلفی دارد که می‌توان آن‌ها را در چند قسمت: Decanter، پمپ برقی، خرد کننده، المنت گرمایشی، ریز پردازنده، Steam wand، ترموبلاک و صفحه گرم کننده معرفی کرد.

اکثر قطعات قهوه سازهای قطره‌ای اتوماتیک از پلاستیک ساخته شده‌اند. به عنوان مثال بدنه و سبد نگهدارنده فیلتر. صفحه پایه و صفحه گرم کننده و سایر قطعاتی که گرما می‌بینند از قطعات فلزی مختلف که معمولاً استیل یا آلومینیوم آنودایز شده هستند، ساخته می‌شوند.

قهوه ساز و اسپرسوساز خانگی

بیشتر بخوانید، بیشتر بدانید: بررسی تلویزیون ال جی

کافه معمولاً از جنس شیشه ضد حرارت ساخته می‌شود. سایر قطعات شامل تایمر، کلیدها و سیم‌های داخلی هستند. در این بخش از مقاله راهنمای خرید قهوه ساز به صورت اجمالی به معرفی هر یک از قسمت‌ها خواهیم پرداخت.

  • Decanter

Decanter یا carafe نوعی کارافه استیل ضد زنگ شیشه‌ای یا چند لایه است که به طور معمول در قهوه سازهای فیلتر قطره‌ای رایج است. کارافه‌های عایق، به طور معمول نسبت به سایر کاراف‌ها کارآیی بیشتری دارند، زیرا برای گرم نگه داشتن قهوه دم کرده انرژی کمتری مورد نیاز است.

  • پمپ برقی

پمپ برقی یا پیستون، رکن دیگری از دستگاه قهوه ساز است که به فرآیند دم آوری اجازه می‌دهد تا آب سرد را از مخزن آب پمپاژ کرده و تحت فشار بیشتر از ۱۰۰ psi آن را به دیگ بخار تزریق کند. البته باید در نظر داشت فشار آب ورودی، آب گرم موجود در دیگ بخار را به گروه یا سر دم وارد می‌کند.

  • خرد کننده

خرد کننده قسمت دیگری از برخی دستگاه‌های قهوه ساز است که در آن یک موتور الکتریکی دانه‌های کامل قهوه را کاملاً آسیاب کرده و دانه‌های قهوه به نوعی آماده فرورفتن در قطرات آب می‌شوند.

  • المنت گرمایشی

عنصر دیگری که در قهوه‌ سازها وجود دارد، عنصر حرارتی است که در مخزن آب تعبیه شده و برای گرم کردن آب در قهوه سازها استفاده می‌شود.

  • ریز پردازنده

ریز پردازنده بخش دیگری از قهوه سازها است که برای کنترل عملکردهای مختلف محصول تعبیه شده و به طور کامل قابل انتخاب توسط کاربر می‌باشد. از جمله عملکردهای این بخش از قهوه‌ ساز که لازم است در مقاله راهنمای خرید قهوه ساز با آن آشنا شوید، پیش گرم شدن کارافه و تایمرهای شروع، توقف خودکار و دم کردن است.

  • نازل بخار

این لوله کوچک به دیگ بخار متصل است و بخار تولید شده توسط این دیگ را به بیرون منتقل می‌کند.

  • ترموبلاک

دیگ بخار یا‌ ترموبلاک، بخشی است که در قهوه سازها آب داغ را برای دم کردن و بخار را برای ایجاد کف تولید می‌کند. به طور معمول، دستگاه‌های غیر پمپاژ از فشار بخار استفاده می‌کنند؛ فشاری که با جوشاندن آب در یک محفظه تولید می‌شود. می‌توان گفت ‌ترموبلاک، به پمپ آب فشار قوی گفته می‌شود که پیش از گرم شدن آب سرد آن را به داخل محفظه خود وارد می‌کند.

  • صفحه گرم کننده
راهنمای خرید تلویزیون Sony + بررسی موتورهای پردازشگر، مهم‌ترین ویژگی تلویزیون های سونی 

آخرین بخش از ارکان قهوه ساز که در این بخش از مقاله راهنمای خرید قهوه ساز می‌توان به آن اشاره کرد، صفحه گرم کننده است که به طور معمول برای نگهداری قهوه دم کرده در دمای ۱۶۰ تا ۱۹۰ درجه فارنهایت از این صفحه استفاده می‌شود.

معرفی انواع مختلف دستگاه قهوه ‌ساز

نوع قهوه سازی که شما برای منزل یا شرکت خریداری می‌کنید، می‌تواند در تجربه کلی شما تفاوت زیادی ایجاد کند. به طور معمول گزینه‌های زیادی در بازار وجود دارند، اما اتفاق نظر روشن و دقیقی در مورد بهترین نوع قهوه ساز وجود ندارد و همه این‌ها متناسب با سلیقه و همچنین شرایط و بودجه شما متغیر خواهد بود.

بیشتر بخوانید، بیشتر بدانید: راهنمای خرید ماشین ظرفشویی سامسونگ

قهوه‌سازها انواع مختلفی دارند. از مدل‌های غیر برقی گرفته تا دستگاه‌های قهوه ساز قطره‌ای برقی، دستگاه‌های دارای لیوان یا کپسول که هر بار فقط یک فنجان قهوه درست می‌کنند و دستگاه‌های اسپرسوساز. نوع دیگر قهوه‌سازهای سرد هستند. این گروه از قهوه سازها، از آب سرد برای تهیه کنسانتره قهوه استفاده می‌کنند یا می‌توانند کنسانتره قهوه را به صورت کم غلظت‌تر تولید کنند.

قهوه ساز و اسپرسوساز خانگی

در این بخش از مقاله راهنمای خرید قهوه ساز انواع مختلف این دستگاه‌ را معرفی خواهیم کرد تا شما بتوانید متناسب با شرایط و نیازتان آنچه را که می‌خواهید انتخاب نمایید.

۱- قهوه ‌ساز قطره‌ای یا قهوه جوش (Drip Coffee Maker / Coffee Brewer)

قهوه جوش که با عنوان قهوه ساز قطره‌ای اتوماتیک نیز شناخته می‌شود، متداول‌ترین نوع قهوه ساز محسوب می‌شود. این نوع دستگاه‌ قهوه ‌ساز می‌تواند شکل‌ها و اندازه‌های متنوعی داشته باشد.

شیوه استفاده از این گونه دستگاه‌ها بسیار آسان است. در این دستگاه قهوه ساز به فیلتر متناسب با قهوه آسیاب شده نیاز دارید که لازم است آن را در محل اختصاص داده شده قرار ‌دهید، آب را به مقدار لازم اضافه کرده و دستگاه قهوه ساز را راه‌اندازی کنید.

در این دستگاه‌ها، لیستی از ویژگی‌ها، گزینه‌ها و تنظیمات در اختیار شما قرار داده خواهد شد که این امکان را به شما می‌دهد که قهوه را دقیقاً همان‌طور که دوست دارید دم کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید. درباره معرفی و راهنمای خرید ماشین ظرفشویی بیشتر بخوانید.

نکته حائز اهمیت این است که در این دستگاه می‌توانید قهوه را هر زمان که مایل بودید، مجدداً گرم کرده و استفاده نمایید. البته دستگاه‌های قهوه ساز قطره‌ای فقط در منازل مورد استفاده قرار نمی‌گیرد، بلکه در اتاق‌های استراحت ادارات و انواع رستوران‌ها قابل استفاده است.

این نوع از قهوه سازها نه تنها مقرون به صرفه است، بلکه استفاده از آن نیز بسیار ساده می‌باشد، زیرا فیلترهای به کار رفته در این نوع دستگاه‌های قهوه ساز، ارزان و بادوام هستند و برای مدت طولانی می‌توان از آن‌ها استفاده کرد. از سوی دیگر، شما می‌توانید دانه‌های قهوه کامل را تهیه کنید و از آسیاب قهوه برای آسیاب کردن دانه‌های قهوه خود بهره بگیرید.

نقاط قوت:

  • آسانی استفاده از قهوه ساز قطره‌ای
  • مقرون به صرفه بودن این دستگاه، جهت خرید و استفاده روزانه
  • امکان تهیه قهوه زیاد در حد یک قوری
  • تنوع مدل‌ها، اشکال، اندازه‌ها و برندهای معتبر
  • انعطاف‌پذیری آسان در تهیه بهترین مزه قهوه، مطابق با حس چشایی

نقاط ضعف:

در کنار تمام مزایا، این نوع قهوه ساز معایبی هم دارد؛ این مدل قهوه‌سازها، فقط قهوه سنتی درست می‌کنند؛ یعنی هیچ چیز فانتزی نیست و به احتمال زیاد برای کسانی که علاقه‌مند به نوشیدنی‌هایی چون اسپرسو هستند، راضی کننده نخواهد بود.

راهنمای خرید ماشین ظرفشویی بوش + بررسی کاربرد برنامه های شست و شوی ماشین ظرفشویی بوش

همان طور که در میان نقاط قوت این دستگاه قهوه ساز به آن اشاره شد، در این مدل از قهوه سازها، قهوه زیادی تولید می‌شود و گرچه این یک مزیت محسوب می‌شود، اما ممکن است مواردی وجود داشته باشد که در نهایت مقدار زیادی قهوه را هدر دهید.

۲- دستگاه‌های قهوه ساز یکبار مصرف یا قهوه ساز یک فنجانی (Single-Serve Coffee Maker/One Cup Coffee Maker)

دستگاه‌های قهوه ساز یکبار مصرف از جمله دستگاه‌هایی هستند که گاهی اوقات با عنوان قهوه ساز کپسولی (pod coffeemakers) نیز شناخته می‌شوند، زیرا لازم است برای تهیه قهوه از کپسول‌های تک نفره یا چندتایی استفاده کنید. در واقع باید کپسول‌ها را در طعم‌های متنوعی که متناسب با سلیقه شخصی شماست، خریداری کنید و سپس آن‌ها را در دستگاه بیندازید، آب را اضافه و قهوه را دم کنید. برای کسب اطلاعات مقاله مقایسه تلویزیون شیائومی با سونی، کدام بهتر است؟  را بخوانید.

دستگاه‌های تک فنجانی که در آن‌ها از کپسول استفاده می‌شود، در رده آسان‌ترین دستگاه‌های قهوه ساز قرار دارند، چرا که در این نوع از دستگاه‌ها مجبور نیستید با ابزارهای زیادی کار کنید. برای استفاده و به کارگیری این نوع دستگاه‌ها لازم است به راحتی فنجان (یا کپسول) را وارد و قهوه را دم ‌کنید.

بعضی دستگاه‌ها می‌توانند دمای سفارشی را تنظیم ‌کنند، در حالی که بعضی دیگر به شما این امکان را می‌دهند که دما و تعداد فنجان را خودتان انتخاب کنید. در نظر داشته باشید ابتدایی‌ترین دستگاه‌ها از دمای یکسانی استفاده می‌کنند، البته ممکن است این امکان را در اختیارتان بگذارند که اندازه و تعداد فنجان را تنظیم کنید.

نقاط قوت:

  • سهولت استفاده از این نوع قهوه ساز
  • مقرون به صرفه بودن
  • تنوع طعم‌های کپسول‌های قهوه
  • استفاده به صرفه از قهوه، به طوری که اگر فقط می‌خواهید هر بار یک فنجان بنوشید، قهوه کمتری را هدر خواهید داد.
  • مناسب برای شرکت‌ها، چرا که همکاران می‌توانند به راحتی و مطابق با سلیقه خود قهوه دلخواه را دم کنند.

نقاط ضعف:

این قهوه‌ساز در کنار مزایای گفته شده، معایبی هم دارد؛ از جمله اینکه نه تنها قیمت کپسول‌ها با طعم‌های مختلف به مرور افزایش می‌یابد، بلکه برای محیط زیست نیز خطراتی به دنبال خواهد داشت، چرا که استفاده مداوم و دفع کپسول‌ها باعث ایجاد زباله‌های پلاستیکی زیادی می‌شود.

۳- قهوه سازهای مدل فرانسوی (French Press)

قهوه سازهای مرسوم به مدل فرانسوی از سنتی‌ترین دستگاه‌های تهیه قهوه است که هیچ گونه تکنولوژی خاصی ندارد و استفاده از آن نیز بسیار ساده و آسان است. در این نوع قهوه سازها مقداری قهوه را در ظرف ریخته، آب جوش را به آن اضافه کرده و درب دستگاه را به سمت پایین فشار دهید تا محفظه قهوه پایین برود.

در این مدل از قهوه‌ سازها، نه تنها می‌توان از خرید فیلترها صرفنظر کرد، بلکه از آنجا که برای تهیه قهوه از برق استفاده نمی‌شود، بسیار مقرون به صرفه است.

نکته حائز اهمیت این است که قهوه تولید شده توسط قهوه‌ ساز فرانسوی، همیشه خوش طعم نیست، بخصوص اگر اجازه ندهید قهوه برای مدت زمان مناسب دم بکشد. پس می‌توان گفت خرید این نوع قهوه ساز، برای صرفه‌جویی در هزینه گزینه مطلوبی است، اما در مورد کیفیت قهوه دم شده هیچ تضمینی وجود ندارد.

نقاط قوت:

  • مقرون به صرفه‌ترین قهوه ساز از نظر قیمت
  • پرداخت هزینه‌های بسیار کم در هنگام خرید دستگاه
  • سهولت استفاده
  • عدم نیاز به فیلتر یا برق در هنگام استفاده از این دستگاه

نقاط ضعف:

  • ممکن است به هنگام استفاده، مقداری از مواد قهوه دم شده در نوشیدنی شما شناور باشد.
  • لازم است در هنگام استفاده از این دستگاه، مدت زمان دقیقی را برای تهیه قهوه‌ای با عطر و طعم مناسب بدانید.
کارایی گوشت کوب برقی چیست؟ + نکات مهمی که در خرید گوشت کوب برقی باید به آن توجه کنیم

۴- اسپرسوساز (Espresso Marker)

یکی دیگر از انواع دستگاه‌های قهوه ساز که در ادامه مقاله راهنمای خرید قهوه ساز می‌توان به آن اشاره کرد، دستگاه اسپرسوساز است که اگر از علاقه‌مندان جدی قهوه هستید، بی‌شک این دستگاه مورد علاقه شماست. گرچه قهوه‌ سازها بر اساس برند و ویژگی‌هایشان، بازه گسترده‌ای از قیمت را شامل می‌شوند، اما در نهایت تقریباً همیشه دستگاه‌های اسپرسوساز بالاتر از محدوده قیمت قهوه سازها قرار می‌گیرند.

دستگاه‌های اسپرسوساز، معمولاً نسبت به پودر قهوه مورد استفاده، مقادیر کمتری قهوه تولید می‌کنند که باعث می‌شود قهوه قوی‌تر، پرکافئین‌تر و خوش‌طعم‌تر شود. با این حال، هر دستگاه اسپرسوسازی به شما این امکان را می‌دهد تا انواع نوشیدنی‌، مانند: کاپوچینو، ماکیاتو و لاته را درست کنید.

متداول‌ترین مدل‌ها این امکان را در اختیار شما می‌گذارند که هر بار فقط یک شات اسپرسو بسازید و در نظر داشته باشید ساختن اسپرسو دو شات، زمان بیشتری نیاز دارد. نکته حائز اهمیت این است که بهترین دستگاه‌های اسپرسو فقط به ساخت اسپرسو تعلق دارند. در این میان دستگاه‌های ‌ترکیبی نیز وجود دارند که می‌توانند قهوه معمولی و فرانسوی دم کنند.

نقاط قوت:

  • مطابق با گفته بسیاری از علاقه‌مندان، نه تنها استفاده از آن بسیار آسان است، بلکه دستگاه‌های اسپرسوساز بالاترین کیفیت قهوه را تولید می‌کنند.
  • دستگاه‌های اسپرسوساز این امکان را در اختیار شما می‌گذارند که انواع نوشیدنی‌هایی را که اغلب در کافی شاپ‌ها می‌بینید – مانند: کاپوچینو، لاته، موکا و ماکیاتو- تهیه کنید.

نقاط ضعف:

در کنار نقاط مثبت دستگاه اسپرسوساز که پیش از این در مقاله راهنمای خرید قهوه ساز به آن اشاره شد، از جمله نقاط منفی این گونه دستگاه‌ها می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

  • دستگاه‌های اسپرسوساز به طور معمول، گران‌ترین دستگاه تولید قهوه در بازار هستند.
  • دستگاه‌های اسپرسوساز، هر بار مقادیر کمی‌ قهوه تولید می‌کند؛ یعنی فقط یک شات.

۵- قهوه ‌ساز سرد (Cold Brew Coffee Makers)

آخرین مدل از قهوه‌ سازها که در این بخش از راهنمای خرید قهوه ساز به آن اشاره خواهیم کرد، قهوه سازهای سرد است که از آب سرد و حتی گاهی از آب یخ برای استخراج طعم از دانه‌های آسیاب شده قهوه بهره می‌گیرد.

اکثر این مدل‌ها برای تولید قهوه سرد، به مدت زمانی طولانی (حداکثر ۲۴ ساعت) نیاز دارند و هنگام استفاده از آن‌ها به طور معمول از قهوه کمتر و آب بیشتر استفاده می‌شود.

دستگاه‌های تولیدکننده قهوه سرد می‌توانند قهوه‌ای تولید کنند که برای نوشیدن آماده باشد – چه سرد و چه گرم – و یا اینکه در هنگام استفاده از این قهوه‌سازها، می‌توانید از قهوه بیشتری استفاده کنید و یک کنسانتره ایجاد کنید که بتوان آن را به آب گرم اضافه نمود یا اینکه روی یخ ریخت.

نقاط قوت:

  • مزیت قهوه‌ی سرد این است که اسید کمتری دارد.
  • طعم آن برای کسانی که به طعم‌های تلخ تمایل دارند، دلپسندتر است، چرا که طعم آن نسبت به قهوه‌ی مرسوم تلخ‌تر است.

نقاط ضعف:

در کنار مزایای مذکور، این نوع دستگاه‌ها نقاط منفی هم دارند؛ از جمله اینکه مدت زمان لازم برای تهیه قهوه با این گونه از دستگاه‌های قهوه ساز بسیار طولانی است. از این رو لازم است شما زودتر از موعد برای تهیه قهوه خود برنامه‌ریزی کنید.

البته برای رفع این مشکل می‌توانید آن را به مقدار کافی دم کرده، در یخچال قرار دهید تا بسته به قدرت آن، طی چند روز تا حداکثر دو هفته استفاده نمایید.

مهمترین نکات قبل از خرید قهوه ساز چیست؟

در ادامه قصد داریم چندین نکته با ارزش را در ارتباط با خرید قهوه ساز ها ارائه دهیم. با مطالعه هر یک از این نکات میتوانید دستگاه مورد نظر خود را با توجه به بودجه مورد نظر خریداری کرده و از خوردن انواع نوشیدنی های کافئین دار لذت ببرید.

بررسی تلویزیون ال جی + معرفی قابلیت های جدید ال جی در تلویزیون های 2022

انتخاب بر حسب سلیقه

اولین نکته در خرید اسپرسوساز، انتخاب بر حسب سلیقه می باشد. برخی از افراد ترجیح می دهند قهوه سازی را انتخاب کنند تا همه کارها را با دستان خود انجام دهند. یعنی صفر تا صد دم کردن قهوه را دستی بر عهده بگیرند. خب انجام این کار به طور حتم زمان و ظرافت زیادی را به خرج می دهد و برای خانم های خانه دار این گزینه مناسب است.

اما اگر علاقمند هستید که در زمان کمتری قهوه آماده کنید، انتخاب شما باید قهوه ساز برقی نوع قطره ای باشد. زیرا تنها وقتی که از شما خواهد گرفت فقط ریختن آب در مخزن، ریختن پودر قهوه در دستگاه می باشد. اما اگر در طول روز قهوه زیاد میل می کنید، انتخاب قهوه ساز نوع برنامه پذیر انتخاب بهینه تری است.

توجه به تعداد و ظرفیت خروجی قهوه

نکته بعدی که بسیار مهم است توجه داشتن به خروجی و ظرفیت قهوه می باشد. مثلا اگر شما یک زوج هستید دیگر نیاز نیست اسپرسوساز بزرگ خریداری کنید. با توجه به نیاز شما به قهوه باید دستگاه با ظرفیت مناسب خریداری کنید. زیرا خروجی تهیه قهوه در قهوه سازها یکسان نبوده و از یک فنجان تا یک قوری چند نفره در هر دم آوری آماده می شود.

حجم دستگاه

قبل از خرید ابتدا باید مکان قرارگیری دستگاه را مشخص کنید. میزان قرار گیری با توجه به فضای در اختیار مشخص می شود. مثلا قرارگیری در میز آشپزخانه، یا قرار گیری در داخل کابینت که باید حتما به آن توجه داشته باشید.

قهوه ساز و اسپرسوساز خانگی

قابلیت برنامه پذیری

اسپرسوسازهای موجود در بازار در دو نوع دستی و غیر دستی موجود هستند که با توجه به نیاز می توانید آن را خریداری کنید. اگر جز آن دسته از افرادی هستید که میل به نوشیدن قهوه در شما زیاد است و یا عموما خانواده پرجمعیتی هستید و دید و بازدید در خانه شما زیاد است می توانید نوع برنامه پذیر را انتخاب کنید. عموما با استفاده از پنل های لمسی و یا بکارگیری WiFi می توان قهوه ساز را روشن و آن را برای دم کردن قهوه آماده کرد. قطعا استفاده از این امکانات قیمت بالاتری نیز دارد.

انواع فیلتر قهوه

نوع فیلترهای بکار رفته در هر قهوه ساز با یکدیگر فرق می کند که باید به آن نیز توجه ویژه داشته باشید. فیلترهای موجود در دستگاه یا ثابت هستند و یا از نوع یکبار مصرف می باشند. قطعاً نوع ثابت برای افرادی که علاقمند به هزینه دادن اضافی نباشند، انتخاب خوبی است. اما باید بعد از هر بار استفاده خوب تمیز و شسته شود. اما نوع بهداشتی تر آن نوع تعویضی بوده که از نظر بهداشتی فوق العاده مناسب ولی باید هر بار هزینه فیلتر را از جیب پرداخت کنید.

نکات ارائه شده در بالا مربوط به تمامی اسپرسوسازها چه برقی و چه غیر برقی می باشد. اما در ادامه قصد داریم توجه شما را به نوع برقی غیر اتوماتیک جلب کنیم. قطعا دستگاه های نوع برقی طرفداران بسیار زیادی داشته و از این رو لازم دانستیم نکاتی را راجع به آن بازگو کنیم که راهنمای مناسبی برای خرید شما باشد.

قدرت الکتریکی و بخار دستگاه

قدرت موتور بکارگیری شده در دستگاه های برقی قطعا در کیفیت و بهبود قهوه تولیدی اثر گذار می باشد. زیرا می تواند دمای آب را به خوبی بالا برده و گرمای مناسب را برای تهیه قهوه به ما بدهد. اما جز دوم دستگاه، مربوط به فشار بخار آب می باشد که قطعا در طعم قهوه تاثیر بسزایی داشته و برای تهیه کاپوچینو و کف شیر می تواند اثر گذار باشد. پس قدرت بالا با توجه به نوع مصرف خانگی و یا استفاده در کافه ها و قدرت فشار بخار بالا مهمترین نکته در خرید اسپرسو ساز می باشد.

نقد و بررسی پرفروش‌ترین تلویزیون های شیائومی سال 2023

نوع پرتا فیلترها

سطح کیفی هر دستگاهی با نوع پورتافیلتر آن مشخص می شود. پرتافیلتر از یک دسته پلاستیکی و بدنه استیل ساخته می شود و میزان وزن آن برا استقامت دستگاه تاثیر گذار خواهد بود. دو نوع سبد پرتافیلتر وجود دارد که یکی به صورت فشرده بوده که پودر را در ظرف خود فشار داده و دیگری غیر فشرده می باشد. یکی از شناخت اسپرسوسازهای خانگی، پورتافیلتر با سبد فشرده می باشد. عموما برخی از برندها نیز طراحی های مختلفی برای ظرف در نظر میگیرند که علت آن هم مشخص است. تهیه قهوه برای تمامی حالت های قهوه می باشد. یعنی ظروف به گونه ای است که می توان هم در درون آن پودر، پد و یا کپسول قهوه قرار داد.

طراحی و جنس بدنه قهوه ساز

قطعا مهمترین نکته در خرید قهوه ساز نوجه به جنس و طراحی بدنه دستگاه می باشد. زیرا طراحی های زیبا و دلربا باعث حفظ دکوراسیون خانه شده و جنس بدنه نیز به طور مستقیم به طول عمر آن ارتباط خواهد داشت. عموما استفاده از بدنه استیل ضد زنگ بهترین انتخاب می باشد.

چند کاره بودن قهوه ساز

عموما برندهای مختلف برای جذب بیشتر مخاطبان خود، اسپرسوساز چند کاره می سازند. یعنی از دستگاه می توان علاوه بر تهیه قهوه و کاپوچینو، قهوه فرانسوی نیز تهیه کرد. وجود چندین عملکرد در یک دستگاه قطعا محبوبیت آن را بالا خواهد برد.

بررسی نکات ایمنی و مهم در استفاده از دستگاه قهوه ساز

در دفترچه راهنمای دستگاه قهوه ساز، نکات ایمنی و شیوه‌های تمیز نگه داشتن آن ذکر شده است. در نظر داشته باشید برای عملکرد بهتر و دوام بیشتر یک محصول، داشتن اطلاعات مناسب در باب استفاده و نگهداری آن ضروری است. در ذیل به بیان نکاتی خواهیم پرداخت که لازم است در هنگام استفاده از همه مدل‌های قهوه‌ساز آن‌ها را رعایت کنید.

  • دقت کنید هنگام استفاده از دستگاه، آخرین قطره قهوه نیز از دستگاه خارج شود، چرا که باقی ماندن قهوه در دستگاه به مرور زمان، لکه‌هایی با مقاومت بسیار زیاد باقی خواهد گذاشت.
  • پس از هر بار استفاده از دستگاه قهوه ساز، دستگاه را خاموش کنید.
  • به طور مناسب و معتدل از دستگاه قهوه ساز استفاده کنید، چرا که استفاده بیش از حد ممکن است باعث از کار افتادن دستگاه شود یا المنت‌های داخلی آن را تخریب کند.
  • مخزن آب دستگاه قهوه ساز را با آب و شوینده‌ای ملایم تمیز نگه دارید، چرا که رطوبت موجود در مخزن آب دستگاه به مرور موجب رشد قارچ و باکتری خواهد شد.

سخن پایانی

شما در این مقاله با راهنما خرید قهوه ساز آشنا شدید. همچنین از نکات ایمنی و مهم در خرید و استفاده ی آن آگاه شدید. اگر سوال یا نظری دارید آن را در کامنت مطرح کنید تا در اسرع وقت توسط ما جواب داده شود.

سوالات متداول

بهترین مارک قهوه ساز برقی کدام است؟

قهوه ساز از آن دسته دستگاه‌هایی است که برندهای متعددی آن را تولید می‌کنند، که هر کدام قابلیت‌های منحصر‌به‌فرد خود را دارند. گوسونیک، بوش، دلونگی، فکر، فلر و بایترون برندهایی هستند که در ساخت دستگاه‌های قهوه ساز با کیفیت بسیار عالی عمل می‌کنند.

بهترین نوع قهوه ساز کدام است؟

لیست بهترین مدل‌های قهوه ساز: (قهوه سازهای برقی): قهوه ساز قطره ای – قهوه ساز حرارتی – پرکولاتور – سایفون. (قهوه سازهای دستی): فرنچ پرس – آئروپرس – قهوه ساز ویتنامی – موکاپات

پاسخ دهید

4 + 4 =